Ště,Ště:Fil,Béďa; Ond,Voj:Mich,Lexa (24.1.08)

Praha (sh,24.1.08): BOJ O PRVNÍ MÍSTO V TRVÁ, VEDOUCÍ DVOJICE NEZAVÁHALY Závěrečná část letošního ročníku je skutečně velmi napínavá, nic není rozhodnuto do posledních kol. Během dnešního večera se hrály dva důležité zápasy a v obou zvítězily obě dvojice, které se přetahují o letošní titul. Vojta s Ondrou porazili Michala s Lexou v hale Na Cibulkách celkem jednoznačně 6:1,6:2. Štěpáni porazili Béďu s Filipem po boji poměrem 7:5, 6:2. Vojta s Ondrou, pro které již ročník 2007 tímto zápasem skončil, tak budou napnutě čekat na poslední zápas Štěpánů, kteří musí bodovat, aby získali titul. V opačném případě by se vítězi ročníku 2007 stali Vojta s Ondrou. Pokud Vás zajímají vyjádření protagonistů včerejších nočních zápasů, přečtěte si pokračování tohoto článku, najdete zde mimo jiné i zhodnocení ročníku ze strany Andyho R. a jiné zajímavosti. 

Nepodařilo se nám získat bezprostřední vyjádření Štěpánů, tito po zápase rychle utekli do zázemí hamerských šaten a tak jsme vyzpovídali Béďu s Filipem. "Po dobrém výkonu v prvním setu jsme si to pokazili sami, začali jsme zbytečně chybovat a druhý set byl již celkem jednoznačnbou záležitostí,  škoda",  bědoval po zápase Filip Antoš. "Já to vidím pozitivně, cítím, že se z looserů stává černý kůň příštího ročníku, soupeři třeste se", bil se ve zpocená prsa Béďa.

Elektronicky nám své vyjádření k vítěznému zápasu poslal do redakce Andy Roddick: "Dle výsledku se může zdát, že byl zápas jednoznačný. V prvním setu to tak i bylo a neskromně tvrdím, že jsme neponechali nic náhodě, nakazili téměř nic, dobře podávali a za stavu 4:0 to vypadalo na debakl. V druhém setu se však kluci zvedli a první 4 gamy si každý držel své podání. Pak ho ale neudržel Lexa, kterému, pro nás bohudík, "nepřišelo" první podání a pak už jsme to celkem v pohodě dohráli. I náš poslední míček a výměna tohoto ročníku potvrdil, že jsme letos hráli hezký tenis". Vzhledem ke skutečnosti, že pro dvojici Roddick/Ivaniševič již tento ročník skončil, požádali jsme Andyho o jeho krátké hodnocení spokojenosti/nespokojenosti s působením této dvojice v tomto ročníku. "Když se podívám zpětně, tak jsme letos prohráli jasně pouze jediný zápas s Honzama, další tři prohry s Hynkem+Bernauem, se Štěpánama a opět s Honzama byly tak těsné a s posledně jmenovanými byla prohra i smolná, že bychom si i to první místo snad i zasloužili. Ale čísla hovoří jasně a když to Štěpáni dotáhnou do konce, tak jim nezbývá než pogratulovat (vyhrát 3x ve 4 ročnících už zas taková náhoda nebude). Na druhou stranu by nám to aspoň nepokazilo neoddiskutovatelný postupný vzestup. Od prvního ročníku se každým rokem dostáváme vždy o příčku výš. Takže když ne letos, tak příští rok bych ta naše jména na poháru rád viděl", vyznal se pan Roddick.

Kdo je zde

Právě přítomno: 24 hostů a žádný člen



Template Design by seba&drment