2008 Špindlerův Mlýn

Další ročník zahájen 

Praha (sh): 6.-8.6.2008 se konal turnaj RSC ve Špindlerově Mlýně. Tímto turnajem tak byl zahájen nový ročník 2008, neboť to byly právě zde odehrány první zápasy tohoto ročníku. Tedy se rozdělovaly i první body do celoročního turnaje 2008. Turnaj ve Špindlerově Mlýně (Hotel Bedřiška) byl v gesci dvojice Dlouhý - Vízner (alias Filip s Béďou) a nezbývá než opět uznat, že se role organizátorů zhostili s grácií a že po organizační stránce byl turnaj skutečně poveden. Na sporotovní stránku turnaje budou jistě v tom nejlepším vzpomínat i Štěpánové, kteří turnaj vyhráli a odvezli si tak cenné 3 body.

Konečné pořadí (Špindlerův Mlýn 2008 červen):
1. místo: Štěpán & Štěpán (3 b.)
2. místo: Michal & Lexa (2 b.)
3. místo: Vojta & Ondra (1 b.)
4. místo: Jean & Jan (0 b.)

Zde se pro Vás připravuje oficiální fotodokumentace z turnaje ve Špindlerově Mlýně.

A jak turnaj hodnotí sám předseda klubu?

Vážení gentlemani,

dovolte mi, abych se pokusil ještě plný dojmů velice stručně pohodnotit již bohužel skončený turnaj v hotelu Bedřiška. Jak se stalo v poslední době zvykem, stávají se turnaje pořádané RSC vrcholem celoročního snažení pro všechny členy a jejich rodinné příslušníky. Jsme již od doby Malevilu zvyklí na skvělé sportovní areály s vyžitím jak pro nás, tak pro děti a manželky. Každý další turnaj přináší něco nového a nechci se tímto nijak dotknout organizátorů dřívějších setkání, ale myslím, že opravdu Malevil a následně Valtice posunuly naše tenisové potlachy na jinou - vyšší úroveň. Byl jsem podobně, jako ostatní velice zvědav, jak si s takto ( Valtice) vysoko nastavenou laťkou poradí další pořadatelé. Určitě to nebyl jednoduchý úkol pro Víznera s Dlouhým. Za sebe musím přiznat, že jsem věřil, že vše proběhne na úrovni, ale obával jsem se vyšší finanční zátěže pro pokladnu RSC ( konečně jako vždy). Tyto mé obavy se začínaly stávat stále reálnějšími po odeslání podrobné informace o rozpočtu. Neuklidnila mě ani věta o 10% slevě na pití.

Po příjezdu do exkluzivní prvorepublikové vily, kterou mj. vlastnil gen. Čepička  (připravoval silniční spojení z této vily přímo na Medvědín), jsem se obával nejhoršího, poté co nám jedna z místních servírek ve 23.00 hod popřála nekompromisně dobrou noc. Nakonec, myslím, že to nebylo úplně špatně, neboť jsme byli svěží a v plné síle připraveni na turnajový den a mohli jsme již v 9.30 hod. začít maratón zápasů. K tenisovým výkonům se nechci podrobněji vyjadřovat - snaha byla patrna u všech a nejvíce asi u Josefa - sice jenom 6-7 gamů, ale stálo to za to Pepo. Tolik asi k mým pocitům a následně nemám jiných slov než absolutní spokojenost a poděkování za skvělou organizaci na exkluzivním místě s neuvěřitelně vrcholným gurmánským zážitkem a nezapomenutelným desertem. Závěrečné placení, které mile překvapilo, bylo jenom logickým vyvrcholením skvělé přípravy a bezchybné organizace krásného víkendu.

Za sebe mohu říci - skvělé - díky. S pozdravem Brum Brum se těšíme opět v plné sestavě na září - Hostiné.

SE

Následně si pan předseda neodpustil ani okomentování neoficiální sady fotografií z turnaje, které jsou umístěny na stránkách rajce.net (konkrétní odkaz a přístupové heslo se dozvíte v sekci Forum).

Tak tomu říkám foto nářez. Po kontrole záběrů z průběhu celých tří dnů musím přidat pouze několik postřehů.

1) jak je vidět na foto č. 6731 , tak oblíbený medvědí pozdrav nebyl pouze dílem přicházející noci , ale je zřejmé , že Pyjár již dávno dopředu věděl, co bude hitem nadcházející slavnosti !

2) nejspíše, ale již ozkoušel medvídka, nebo možno i Grizzlyho před závěrečným zápasem ( foto č. 6732)

3) musím říci, že fotodokumentace má nezastupitelnou úlohu i na podkladě dokreslení vztahových záležitostí jak patrno na hezky se rozbíhající komunikaci mezi oběma bronzovými zletošního turnaje a jejich nejoblíbenějším kolegou/ a snad i partnerem? To vše na foto 6764 ( co to asi Vojta šeptá? - snad něco slibuje? - no asi se následně přidává i Ondra 6792 a podporuje Vojtovi návrhy - následně je několik foto nečitelných, nebo spíše jak znám Illieho tak z diskrétnosti nedodaných , ale na 6804 již víme, že vše proběhlo asi dobře?)

Tak ještě jednou díky a vyčkáme , zda se nám vše neozřejmí po doplnění chybějích kamínků mozaiku od Žána.

Kdo je zde

Právě přítomno: 18 hostů a žádný člen



Template Design by seba&drment