2008 Hostinné

Turnaj v Hostinném nadchl 

ImagePraha (sh,29.9.08): 26.-28.9.2008 se konal turnaj RSC v podkrkonošském Hostinném. Při vjezdu do malého městečka Vás okamžitě přivítá cedule "zákaz troubení". Gentlemani z RSC se nicméně tímto heslem vůbec neřídili a v Hostinném se pěkně vytroubili, jen co je pravda. Organizátorům, Ondrovi s Vojtou, vyšla mírně riskantní sázka na to, že v areálu stihnou dostavit ubytovací prostory, které se nakonec podařilo zkolaudovat bez jakékoliv nadsázky v předvečer konání turnaje. Kluci měli samozřejmě v rukávu náhradní ubytovací řešení, neboť si pro jistotu nechali rezervovat 36 lůžek v nedaleké LDNce. Jak po sportovní, tak i po kulturní stránce se celkově turnaj povedl. Logistika nezklamala v žádném ohledu (jen DJ Klapkovi občas vypadly reprobedny při noční diskotéce), bylo příjemné že se personál skutečně maximálně snažil (no řekněte kde vám kuchařka mimoděk v 1 hod ráno sama nasmaží cibulové kroužky, prostě jen tak, za to že jsme), moc příjemné byly i doplňkové terapie a atrakce pro drahé polovičky a ratolesti. ImageMyslím, že všichni účastníci si užívali nově realizované, dřevem provoněné, interiéry pokojů. Bylo fajn jít spát s pocitem, že v povlečení a posteli před námi ještě nikdo nespal, nikdo si před námi nečistil zuby u umyvadla či nevykonal velkou potřebu na pokojových toaletách. Je třeba také pochválit organizátory za rozpočtovou disciplínu. A jak to vlastně všechno dopadlo sportovně? Hostinné 2008 bodově "vyloupili" Honzové a byly to jejich první body z turnajů! Od samého počátku bylo zřejmé, že to mají v hlavě srovnané a že jdou za svým cílem. Nezbývá než pogratulovat vítězům. 

Konečné pořadí (Hostinné 2008 září):
1. místo: Jean & Jan (3 b.)
2. místo: Štěpán & Štěpán (2 b.)
3. místo: Hynek & Tomáš (1 b.)
4. místo: Vojta & Ondra (0 b.)

Turnaje v Hostinném se zúčastnila prakticky kompletní sestava gentlemanů z RSC, kdy chyběl jen Lexa, jehož nahradil Jakub Rohrich. 7 RSC dvojic pak doplnila dvojice hostů Pavel Šebek a Martin Hájek. V průběhu turnaje vše klapalo naprosto vzorově, počínaje rozpisy a rozlosováním. Hrálo se systémem 2 skupin, ve skupině každý s každým. Ze skupin vždy postupovaly 2 nejlepší dvojice, které se křížově utkaly v semifinále. 

A jak turnaj hodnotí sám předseda klubu?

Vážení kamarádi a milovníci bílého sportu,

dovolte mi, abych velmi krátce zhodnotil podzimní tenisový turnaj, který je již bohužel minulostí. Nechci zde obšírně hodnotit a popisovat již tradiční skvělý výběr areálu, zajištění ubytování i lahodného jídla. Jak jsme si již zvykli, turnaje jsou vyvrcholením celoroční aktivity jak tenisové,tak společenské v rámci RSC. Moji milí organizátoři. Úkolu jste se zhostili perfektně i přes problém s kolaudací, který musel vyvolávat mírně nepříjemné pocity. Pokud dovolíte osobní pocit – jsem velmi potěšen, že se naše aktivita a snaha o častější setkávání přenáší i na ostatní účastníky – především naše milé polovičky, kteří se na tyto naše turnaje snad i těší. Ještě jednou díky za skvělý víkend.

P.S. jenom ta zlatá tequila asi byla zkažená?

 

Kdo je zde

Právě přítomno: 26 hostů a žádný člen



Template Design by seba&drment